dimecres, 1 de juliol del 2015

RIU RAU DE BENISSA

MICROCERVESARIA TYRIS DE VALÈNCIA
CERVESA ARTESANAL
RIU RAU DE BENISSA



De la col·laboració entre Raúl Pastor des de Benissa i la Microcerveseria Tyris de València, t'oferim el nostre homenatge a una comarca increïble: La Marina Alta. Tens a les teues mans una cervesa elaborada sols amb ingredients naturals, sense filtrar ni pasteuritzar. Maltes pale ale i caramunich, 3 tipus de llúpols aromàtics i rent. Riu Rau és una cervesa natural i autèntica, gaudeix-la amb els teus amics, no hi ha res millor!




Cervesa natural d'autor.
33 cl.



Cervesa artesanal, qie arriba per cobrir un buit en els acompanyaments de taula (maridatges/harmonies). Concebuda des de la inquieta ment del cuiner Raúl Pastor, també proietari de la distribuïdora PA LÍQUID, és fruit d'un estudiat i passional homenatge a una terra i les seves gents, a les arrelades tradicions; doncs, el Riu Rau, o típic porxo de la Marina, és una construcció que antigament s'edificava per solejar i orejar les panses.
Inicien a més la recuperació de la manufactura d'aquest ancestral líquid a la zona.


Procedència: Riba-roja de Túria (València)
Empresa: Pa Liquid (Benissa).
Graduació alc.: 4,5 %
Tipus: Irish Red Ale
Ingredients: elaborada con maltas negra, caramber y pale ale, y con lúpulos celeia y pacific gem.
Elaboració: fermenta por segunda vez en botella, generando el carbónico de forma natural.
Temperatura de servei: 4 grados.



Nota de Tast: 
De color vermellós, bombolla fina d'ascenció contínua i uniforme, de bona escuma, cremositat i persistència, en nas es perceben notes torrades, aromes a malts torrefacts i coriandre. En boca és de cos mitjà, poc amarga, de sabor lleuger però pronunciat, post gust dolç i suau. 




Maridatge: perfecta amb Salaons i productes del mar, sobretot cefalòpodes (polp, calamar, sèpia, etc), amb postres que continguen panses o dàtils.

enriquegarcia@elsumiller.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada