dimecres, 18 de febrer del 2015

LA PERICANA DE MURO


La Pericana de Muro és una empresa familiar dedicada a l'elaboració de conserves casolanes, situada en la Comarca del Comtat (Alacant), en el terme municipal de Muro, a les faldilles de la Serra Mariola.

La base dels productes és l'oli d'oliva verge, fruit de les oliveres de la pròpia Comarca i elaborats en la mateixa, la qual cosa ho fa ideal per a la dieta mediterrània.

Tots els productes són envasats sense conservants ni colorants i amb un rigorós control sanitari i de laboratori. Els quals, una vegada oberts, no fa mancada condimentar-los, ja estan preparats per a menjar.

La Pericana de Muro fa honor al nostre autèntic sabor mediterrani.


La Pericana de Muro es una empresa familiar dedicada a la elaboración de conservas caseras, ubicada en la Comarca del Comtat (Alicante), en el término municipal de Muro, a las faldas de la Sierra Mariola.

La base de los productos es el aceite de oliva virgen, fruto de los olivos de la propia Comarca y elaborados en la misma, lo que lo hace ideal para la dieta mediterránea.

Todos los productos son envasados sin conservantes ni colorantes y con un riguroso control sanitario y de laboratorio. Los cuales, una vez abiertos, no hace falta condimentarlos, ya están listos para comer.

La Pericana de Muro hace honor a nuestro auténtico sabor mediterráneo.

PRODUCTES / PRODUCTOS

PERICANA

Ingredients: 

bacallà, oli d'oliva verge, pebrots secs i all.






PERICANA

Ingredientes: 

bacalao, aceite de oliva virgen, pimientos secos y ajo.






ASPENCAT DE MURO

Ingredients: 

oli d'oliva verge, pebrots, bacallà, all i ceba.






ASPENCAT DE MURO

Ingredientes: 

aceite de oliva virgen, pimientos, bacalao, ajo y cebolla.






PATÉ D'OLIVES

Ingredients: 

oliva negra de ganxet, oli d'oliva pur extra verge.






PATÉ DE OLIVAS

Ingredientes: 

aceituna negra de ganxet, aceite de oliva puro extra virgen.






PATÉ DE TOMACA

Ingredients: 

herbes aromàtiques, oli d'oliva verge i tomaca.






PATÉ DE TOMATE

Ingredientes: 

hierbas aromáticas, aceite de oliva virgen y tomate.






TOMACA AMB HERBES

Ingredients: 

oli d'oliva verge, tomaca seca, herbes aromàtiques.






TOMATE CON HIERBAS

Ingredientes: 

aceite de oliva virgen, tomate seco, hierbas aromáticas.






DOLÇ DE CEBA

Ingredients: 

ceba, sucre, canyella i llimó.






DULCE DE CEBOLLA

Ingredientes: 

cebolla, azúcar, canela y limón.






TOMACA DOLÇA

Ingredients: 

tomaca, sucre, canyella i llimó.






TOMATE DULCE

Ingredientes: 

tomate, azúcar, canela y limón.








TALLARINES AMB PERICANA DE MURO.


RECEPTA. Ingredients per a quatre persones:

-300 grams de tallarines (o més, segons la gana)
-1 llanda d'anxoves
-2 alls mitjans
-2 cullerades soperes de pericana
-2 cullerades soperes de tomaca fregida. (Opcional)
-Sal

Una vegada cuits les tallarines amb sal, s'aparten i s'escorren. Es piquen els alls amb les anxoves fins que quede una pasta homogènia, s'afig a les tallarines juntament amb la pericana, l'oli de les anxoves i la tomaca fregida, i remou fins que la mescla quede ben repartida. Per a llepar-se els dits.





ALTRES POSSIBILITATS D'UTILITZAR LA PERICANA DE MURO



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada