La Pericana de Muro és una empresa familiar dedicada a l'elaboració de conserves casolanes, situada en la Comarca del Comtat (Alacant), en el terme municipal de Muro, a les faldilles de la Serra Mariola.
La base dels productes és l'oli d'oliva verge, fruit de les oliveres de la pròpia Comarca i elaborats en la mateixa, la qual cosa ho fa ideal per a la dieta mediterrània.
Tots els productes són envasats sense conservants ni colorants i amb un rigorós control sanitari i de laboratori. Els quals, una vegada oberts, no fa mancada condimentar-los, ja estan preparats per a menjar.
La Pericana de Muro fa honor al nostre autèntic sabor mediterrani.
La Pericana de Muro es una empresa familiar dedicada a la elaboración de
conservas caseras, ubicada en la Comarca del Comtat (Alicante), en el término
municipal de Muro, a las faldas de la Sierra Mariola.
La base de los productos es el aceite de oliva virgen, fruto de los olivos
de la propia Comarca y elaborados en la misma, lo que lo hace ideal para la
dieta mediterránea.
Todos los productos son envasados sin conservantes ni colorantes y con un
riguroso control sanitario y de laboratorio. Los cuales, una vez abiertos, no
hace falta condimentarlos, ya están listos para comer.
La Pericana de Muro hace honor a nuestro auténtico sabor mediterráneo.
PRODUCTES / PRODUCTOS
Ingredients:
bacallà, oli d'oliva verge, pebrots secs i all.
Ingredientes:
bacalao, aceite de oliva virgen, pimientos secos y ajo.
Ingredients:
oli d'oliva verge, pebrots, bacallà, all i ceba.
Ingredientes:
aceite de oliva virgen, pimientos, bacalao, ajo y cebolla.
Ingredients:
oliva negra de ganxet, oli d'oliva pur extra verge.
Ingredientes:
aceituna negra de ganxet, aceite de oliva puro extra virgen.
Ingredients:
herbes aromàtiques, oli d'oliva verge i tomaca.
Ingredientes:
hierbas aromáticas, aceite de oliva virgen y tomate.
Ingredients:
oli d'oliva verge, tomaca seca, herbes aromàtiques.
Ingredientes:
aceite de oliva virgen, tomate seco, hierbas aromáticas.
Ingredients:
ceba, sucre, canyella i llimó.
Ingredientes:
cebolla, azúcar, canela y limón.
tomaca, sucre, canyella i llimó.
Ingredientes:
tomate, azúcar, canela y limón.
TALLARINES
AMB PERICANA DE MURO.
RECEPTA. Ingredients
per a quatre persones:
-300 grams
de tallarines (o més, segons la gana)
-1 llanda
d'anxoves
-2 alls
mitjans
-2
cullerades soperes de pericana
-2
cullerades soperes de tomaca fregida. (Opcional)
-Sal
Una vegada
cuits les tallarines amb sal, s'aparten i s'escorren. Es piquen els alls amb
les anxoves fins que quede una pasta homogènia, s'afig a les tallarines juntament
amb la pericana, l'oli de les anxoves i la tomaca fregida, i remou fins que la
mescla quede ben repartida. Per a llepar-se els dits.
ALTRES POSSIBILITATS D'UTILITZAR LA PERICANA DE MURO
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada