Pot ser que algú es pregunte el motiu pel qual, en una mateixa foto, apareixen junts el rom i el caramel líquid. Ho anem a explicar, ja que el propòsit d'això és elaborar unes postres per si, havent dinat, t'has quedat amb gana.
NATILLES AMB RON
2) Servint-nos d'una cullera, que pot ser sopera o per a postres, a gust del consumidor, mullarem la galeta amb el rom. Si et tremola el pols com a mi, fixa't a la foto, així, si sobrepasses la capacitat de la cullera, caurà sobre la galeta i emborratxarà una miqueta més. Amb menors es prega utilitzeu una cullera més xicoteta.
5) Afegim les natilles sobre tot el que ja hem anat
posant al bol.
Tot açò es pot fer en poc més d'un minut.
Els ingredients que li donaran un toc de distinció a les natilles són els que té a la venda L’Ham del Mercat:
CARIBBEAN RHUM
COLAU 10EXTRA ANYENC
RON DAURAT
37,5% vol.alc.
Destil·leries Ferri
Bellreguart, de la Comarca de la Safor (València)
El CARAMEL LÍQUID ARTESÀ “SULEX”, porta aigua i sucre. I el fan a Muro d’Alcoi, en la Comarca del Comtat (Alacant). Deliciós també per combinar amb gelats, flams i altres postres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada