dimarts, 24 de febrer del 2015

NATILLES AMB ROM


Pot ser que algú es pregunte el motiu pel qual, en una mateixa foto, apareixen junts el rom i el caramel líquid. Ho anem a explicar, ja que el propòsit d'això és elaborar unes postres per si, havent dinat, t'has quedat amb gana.



NATILLES AMB RON

1) Comprem un bol a L’Ham del Mercat (encara que no és necessari comprar-ho, pot ser que ja tingues bols a casa), en la base del bol dipositem una galeta Maria. Com es pot apreciar en la fotografia, encaixa amb precisió amb el bol de L’Ham.

2) Servint-nos d'una cullera, que pot ser sopera o per a postres, a gust del consumidor, mullarem la galeta amb el rom. Si et tremola el pols com a mi, fixa't a la foto, així, si sobrepasses la capacitat de la cullera, caurà sobre la galeta i emborratxarà una miqueta més. Amb menors es prega utilitzeu una cullera més xicoteta.

3) Ja tenim el bol, la galeta, i el rom. Ara es cobreix la galeta per complet amb el caramel líquid artesà.









4) Una vegada tenim la galeta completament coberta del Caramel, afegim un bescuitet. El bescuit, de la mateixa manera que la galeta, el mullem en Rom.


5) Afegim les natilles sobre tot el que ja hem anat posant al bol.






6) Escampem generosament canyella sobre les natilles.









7) Bon profit. És important enfonsar la cullera fins al fons del bol perquè la barreja de sabors siga completa i el teu paladar es prenga la molèstia d'anar separant els diferents ingredients.


Tot açò es pot fer en poc més d'un minut.

Els ingredients que li donaran un toc de distinció a les natilles són els que té a la venda L’Ham del Mercat:


CARIBBEAN RHUM
COLAU 10
EXTRA ANYENC
RON DAURAT
Elaborat per la destil·lació artesana, de les millors mels fermentades de la canya de sucre i envellit en barriques de roure blanc. El seu peculiar sabor, acollidor i deliciós, ho fa molt especial per prendre-ho sol o combinat amb el teu suc o refresc favorit.
37,5% vol.alc.
Destil·leries Ferri
Bellreguart, de la Comarca de la Safor (València)


El CARAMEL LÍQUID ARTESÀ “SULEX”, porta aigua i sucre. I el fan a Muro d’Alcoi, en la Comarca del Comtat (Alacant). Deliciós també per combinar amb gelats, flams i altres postres.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada