
NISPRA de Frutaltea.
CERVESA AMB NISPRO.
La combinació de la millor nespra d'Altea, amb els processos tradicionals d'elaboració de cervesa i maltes i llúpols seleccionats, donen origen a Nispra, una cervesa innovadora amb cos i caràcter.
De color ambarí, destaca per les seves aromes florals i sabors afruitats i cítrics que li aporten la nespra. Bombolla fina i densa escuma.
De color ambarí, destaca per les seves aromes florals i sabors afruitats i cítrics que li aporten la nespra. Bombolla fina i densa escuma.
Temperatura òptima de consum de 6ºC a 10ºC.
Elaborada per a FRUTALTEA per SPIGHA.
Ingredients: Aigua, malta d'ordi, llúpol, llevat i nespra.
33 cl.
Alc .: 5,0%.
Elaborada per a FRUTALTEA per SPIGHA.
Ingredients: Aigua, malta d'ordi, llúpol, llevat i nespra.
33 cl.
Alc .: 5,0%.
La combinación del mejor níspero de Altea, con los procesos tradicionales de elaboración de cerveza y maltas y lúpulos seleccionados, dan origen a Nispra, una cerveza innovadora con cuerpo y carácter.
De color ambarino, destaca por sus aromas florales y sabores afrutados y cítricos que le aportan el níspero.
Burbuja fina y densa espuma.
Temperatura óptima de consumo de 6º a 10ºC.
Elaborada para FRUTALTEA por SPIGHA.
Ingredientes: Agua, malta de cebada, lúpulo, levadura y níspero.
33 cl.
Alc.: 5,0 %.
Combinando il meglio Altea nespolo, con processi tradizionali di lavorazione di birra e di malto e luppolo selezionati, danno origine a Nispra, una birra innovativo con corpo e carattere.
Colore ambrato, notevole per i suoi aromi floreali e sapori di agrumi fruttati che danno il nespolo.
Belle bolle e schiuma densa.
Temperatura di servizio ottimale di 6 ° a 10 ° C.
Made for FRUTALTEA da SPIGHA.
Ingredienti: acqua, malto d'orzo, luppolo, lievito e nespola.
33 cl. Alc. 5,0%.
Colore ambrato, notevole per i suoi aromi floreali e sapori di agrumi fruttati che danno il nespolo.
Belle bolle e schiuma densa.
Temperatura di servizio ottimale di 6 ° a 10 ° C.
Made for FRUTALTEA da SPIGHA.
Ingredienti: acqua, malto d'orzo, luppolo, lievito e nespola.
33 cl. Alc. 5,0%.
Combinant le meilleur Altea néflier, avec les procédés traditionnels de traitement de bière et de malt et de houblon sélectionnés, donnant lieu à Nispra, une bière innovante avec le corps et le caractère.
De couleur ambrée, remarquable pour ses arômes floraux et fruités arômes d'agrumes qui donnent néflier.
Fines bulles et de la mousse dense.
Température de service optimale de 6 ° à 10 ° C.
Made for FRUTALTEA par SPIGHA.
Ingrédients: eau, malt d'orge, du houblon, de la levure et de nèfles.
33 cl.
Alc:. 5,0%.
De couleur ambrée, remarquable pour ses arômes floraux et fruités arômes d'agrumes qui donnent néflier.
Fines bulles et de la mousse dense.
Température de service optimale de 6 ° à 10 ° C.
Made for FRUTALTEA par SPIGHA.
Ingrédients: eau, malt d'orge, du houblon, de la levure et de nèfles.
33 cl.
Alc:. 5,0%.
Combinando o melhor Altea nêspera, com processos tradicionais de processamento de cerveja e malte e lúpulo selecionados, dando origem a Nispra, uma cerveja inovadora com o corpo e caráter.
Cor âmbar, notável por seus aromas florais e frutados sabores cítricos que dão a nêspera.
Belas bolha e espuma densa.
Temperatura óptima servindo de 6 ° C a 10 ° C.
Feito para FRUTALTEA por SPIGHA.
Ingredientes: água, malte de cevada, lúpulo, levedura e nêspera.
33 cl.
Alc:. 5.0%.
Cor âmbar, notável por seus aromas florais e frutados sabores cítricos que dão a nêspera.
Belas bolha e espuma densa.
Temperatura óptima servindo de 6 ° C a 10 ° C.
Feito para FRUTALTEA por SPIGHA.
Ingredientes: água, malte de cevada, lúpulo, levedura e nêspera.
33 cl.
Alc:. 5.0%.
Combining the best medlar Altea, with traditional processes of elaboration of beer and malt and selected hops, giving rise to Nispra, an innovative beer with body and character.
Amber color, notable for its floral aromas and fruity citrus flavors that give the medlar.
Fine bubble and dense foam.
Optimal serving temperature of 6 ° to 10 ° C.
Made for FRUTALTEA by SPIGHA.
Ingredients: water, barley malt, hops, yeast and medlar.
33 cl.
Alc .: 5.0%.
Amber color, notable for its floral aromas and fruity citrus flavors that give the medlar.
Fine bubble and dense foam.
Optimal serving temperature of 6 ° to 10 ° C.
Made for FRUTALTEA by SPIGHA.
Ingredients: water, barley malt, hops, yeast and medlar.
33 cl.
Alc .: 5.0%.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada