Quatretonda és un poble de la comarca valenciana de la Vall d'Albaida.
“Mel Silverio” és una empresa familiar amb més de
30 anys de trajectòria.
L'origen de la seua mel és nacional, traslladen els ruscs a diferents zones geogràfiques segons els processos de floració de cada planta.
L'origen de la seua mel és nacional, traslladen els ruscs a diferents zones geogràfiques segons els processos de floració de cada planta.
El centrifugat i envasament posterior, el
procediment del qual es duu a terme en les instal·lacions de “Mel Silverio” a
Quatretonda, garanteixen i avalen la frescor i la puresa del producte, sense
additius ni conservants artificials.
Les terrines de mel es poden personalitzar i
adaptar per a detalls de celebracions perquè pugues oferir un original i útil
regal en una ocasió especial.
La Mel és energètica, bactericida i reconstituent.
I, a més, està molt bona.
SABORS ÚNICS.
Els autors de sabors únics són els artesans del sector agroalimentari. Mestres amb anys d'experiència que ofereixen productes d'una gran qualitat i amb un toc típic del seu origen: la Vall d'Albaida.
SABORS ÚNICS.
Els autors de sabors únics són els artesans del sector agroalimentari. Mestres amb anys d'experiència que ofereixen productes d'una gran qualitat i amb un toc típic del seu origen: la Vall d'Albaida.
ARTESANIA DE LA VALL D'ALBAIDA pretén impulsar el
renàixer d'aquests productes fets a mà, apostant per conjugar el tradicional
amb tocs contemporanis i en total vigència donada la seua atemporalitat.
En una societat en la qual el consum massiu, ràpid
i globalitzat s'ha convertit en una realitat consolidada, ARTESANIA DE LA VALL
D'ALBAIDA reivindica la revisió d'aquest model de consum i aposta per tirar la
vista arrere i potenciar els productes de la nostra terra i els processos
manuals de producció dels professionals que els elaboren.
Perquè l'artesania és diferent
i allò diferent, únic.
Tenim mel de Romer, de Timó, d'Espígol i de Taronger.
Quatretonda es un pueblo
de la comarca valenciana de la Vall d’Albaida.
Mel Silverio es una
empresa familiar con más de 30 años de trayectoria.
El origen de la miel es
nacional, trasladan los panales a diferentes zonas geográficas según los
procesos de floración de cada planta.
El centrifugado y
envasado posterior, cuyo procedimiento se lleva a cabo en las instalaciones de
Mel Silverio en Quatretonda, garantizan y avalan la frescura y la pureza del
producto, sin aditivos ni conservantes artificiales.
Los tarros de miel se
pueden personalizar y adaptar para detalles de celebraciones para que puedas
ofrecer un original y útil regalo en una ocasión especial.
La Miel es energética,
bactericida y reconstituyente. Y, además, está muy rica.
SABORES ÚNICOS.
Los autores de sabores
únicos son los artesanos del sector agroalimentario. Maestros con años de
experiencia que ofrecen productos de una gran calidad y con un toque típico de
su origen: la Vall d’Albaida.
ARTESANIA DE LA VALL D’ALBAIDA
pretende impulsar el renacer de estos productos hechos a mano, apostando por
conjugar lo tradicional con toques contemporáneos y en total vigencia dada su
atemporalidad.
En una sociedad en la que
el consumo masivo, rápido y globalizado se ha convertido en una realidad consolidada,
ARTESANIA DE LA VALL D’ALBAIDA reivindica la revisión de este modelo de consumo
y apuesta por echar la vista atrás y potenciar los productos de nuestra tierra
y los procesos manuales de producción de los profesionales que los elaboran.
Porque la artesanía es
diferente
y lo diferente, único.
Tenemos:
Mel de Taronger / Miel de Azahar |
Mel de Timó / Miel de Tomillo |
Mel d'Espígol / Miel de Espliego |
Mel de Romer / Miel de Romero |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada